Wat doen we - Buurtcentrum Cortina
16181
page-template-default,page,page-id-16181,bridge-core-2.0,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-20.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Wat doen we

Wat vind je bij ons…

cortina_buurtcafé
Buurtcafé

Elke vrijdagavond om 20.00 uur opent Buurtcentrum Cortina de deuren. De buurt ontmoet de buurt. Iedereen is welkom. Gegarandeerd is er iemand die je kent of wil leren kennen. De tappers van dienst zijn steeds vrijwilligers uit de buurt. Zin om gezellig iets mee te drinken? Kom gewoon af. Sluiten doen we rond 02.00 uur.

Cortina bioboer de kijfelaar
Biogroenten

Buurtcentrum Cortina is een van de afhaalpunten van Bioboerderij De Kijfelaar. Elke donderdag tussen 19.00 uur en 20.00 uur kan je je vooraf bestelde biologisch geteelde groenten en fruit afhalen. Meer informatie vind je op de website van de bioboer.

Cortina tentoonstellingen
Tentoonstellingen

Zoek je nog een leuke plek om te exposeren? Buurtcentrum Cortina geeft kleine en grote kunstenaars de kans om hun werk tentoon te stellen. Er is een ophangsysteem aanwezig zodat je in no time kunstwerken aan de muur kunt hangen. Je krijgt de ruimte gratis ter beschikking. Bij vernissages of finissages betaal je enkel de verbruikte drankjes. Ken je graag alle voorwaarden? Mail dan naar info@buurtcentrumcortina.be.

Cortina volkskeuken
Volkskeuken

Elke laatste vrijdag van de maand (behalve in schoolvakanties) om 19.00 uur zijn buurtbewoners en andere vrienden van Buurtcentrum Cortina welkom in de Volkskeuken. Andere buurtbewoners koken er voor jou een lekkere maaltijd aan democratische prijs.

Wil je weten wat de pot schaft? Hou dan zeker onze nieuwspagina in de gaten. Om overschotten of tekorten te vermijden moet je wel inschrijven.

Heb je culinaire talenten en wil je deze tonen aan de buurt? Grote potten schrikken je niet af? Dan ben jij misschien een van onze nieuwe koks. Wil je meer info? Stuur dan een mailtje naar volkskeuken@buurtcentrumcortina.be.